Колоритният чар на Лупита Нионго за Dazed & Confused

Дори да не сте чували преди за Лупита Нионго, сме сигурни, че напоследък срещате името й навсякъде. Кенийската актриса бе номинирана за “Оскар” за ролята си във филма “12 години в робство” и вече присъства на редица светски събития.

Освен че стана лице на Miu Miu, със своята колоритна осанка вече привлича и екипите на модните списания. Попаднахме на страхотна фотосесия за февруарския брой на Dazed & Confused.

Както корицата, така и всички кадри към изданието са наситени с изключително ярки багри, които създават екзотично настроение. Лупита позира пред обектива на Sharif Hamza, който е запечатал чара й в свежи и запомнящи се снимки.

Стилистът Роби Спенсър е подчертал тъмната кожа на Лупита с ефектен колоритен гардероб, включващ дизайнерски творения от Dolce & Gabbana, Prada и други марки. Виждаме много шарени щампи, металически детайли и тоалети наситени с нюанси като тюркоаз, кобалт, охра, оранж, виолетово.

Фонът допълнително придава силно звучене на кадрите. Харесва ни и екстравагантния макиаж на Нионго. Гримът на очите, дело на Benjamin Puckey, ни напомня красивите нюанси по перата на пауните.

Редактор: Делица Цонева