Колоритни бански за силния пол

В крак с фокуса към силния пол, повлиян от Седмиците на мъжката мода, днес ние също насочваме внимание към стайлинга при господата. Вече многократно даваме идеи на дамите за актуалната им плажна визия по време на лятната ваканция, затова днес сме помислили и за силния пол.

Банските костюми при мъжете са не по-малко атрактивни от тези на жените. Свежите флорални щампи, ярките цветове, карираните десени и color-block стилистиката са застъпени и при мъжката визия.

* Плажна мода за мъже от Diesel, пролет-лято 2013

*Рекламна кампания на Dolce & Gabbana за пролет-лято 2013

Все по-ефектни щампи започват да завладяват мъжкия гардероб, а смелата цветна палитра е задължителна за плажа, за да носи настроение и усмивки.

Шортите и бермудите са предпочитани от силния пол, тъй като носят много повече комфорт, а всички знаем, че мъжете обичат практичните модни решения. Не само, че са по-удобни за спортни забавления на плажа, но и съвсем спокойно някои модели могат да се носят в ежедневието.

Днес селектирахме чудесни мъжки шорти за плажа, като много от тях са подчинени на морската гама. Модните находки, обагрени от цветни принтове, са налични в онлайн магазините: laredoute.co.uk и boohoo.com.

Автор: Делица Цонева

Вижте още:

Трябва да имаш: бански в графична гама

Екзотична красавица с бански от Ivet.bg

Моден хит: моряшки плажен стайлинг

На шопинг за плажни чанти!

Лято под сянката на шапката

Гореща тенденция в тюркоазено

Модни находки на седмицата: цели бански