Конкурс: Истинските жени имат извивки!

Знаете ли, че стандартните модели, които виждаме по списанията и на модния подиум, тежат средно с 23% по-малко от една средностатистическа жена? През последните години в модата се налага “естетиката” на суперслабите модели, като колкото по-слаби са, толкова са по-успешни. Не е изненадващо, че супермодели от миналото, като Синди Кроуфорд, биха се считали за пълнички според днешните стандарти за красота.

В световен мащаб отдавна вече е навлязла модата на по-женствените модели, като дори престижното американско ТВ състезание America’s Next Top Model се сдоби с пищна победителка. Става въпрос за Уитни Томпсън, която освен успешен модел и бизнес дама, е и лице на специалната колекция бельо Sculptresse, създадена за по-пищни жени, която е достъпна в България само в салон за бельо Bra Clinic.

Вдъхновени от разнообразието на женствените форми и от желанието си да помогнат на всички жени да се чувстват красиви, независимо от размера им, салон за бельо Bra Clinic започва конкурс под надслов „Истинските жени имат извивки“. Всяка участничка ще получи подаръци от организаторите и спонсорите, независимо до какъв етап от конкурса достигне. Победителката в конкурса ще стане лице на Bra Clinic и ще получи бельо, достатъчно за една година, както и награда от козметичния партньор на конкурса Clarins.

Bra Clinic, eдинственият салон за бельо в България, който предлага професионална консултация за определяне на точния размер сутиен, си е поставил за цел да помогне на всички жени да заобичат себе си и тялото си. От Bra Clinic вярват, че няма жени с „нестандартни“ или „стандартни“ размери или форми и за това предлагат бельо в размери с чашки от А до К и обиколки от 60 до 105 см.

Ревoлюционният за България конкурс ще подтикне дамите с извивки да се почувстват красиви и да влязат под светлината на прожекторите. Време е и в България да достигне идеята, че не е нужно да отговаряш на общоприетите стереотипи, за да изглеждаш и да се чувстваш добре в кожата си.

Как можеш да се включиш?

Качи свои снимки: една профилна и една в цял ръст по бельо или бански и сподели какво те е накарало да участваш в конкурса, какво харесваш в себе си и защо. Не забравяй, в случая самочувствието е най-важно: покажи на всички колко много се харесваш и вдъхнови хиляди други българки! За повече информация: www.braclinic.bg/izvivki.

Bra Clinic се намира в Сердика Център, ниво 0. www.braclinic.bg