Контрасти завладяват модните корици


Tази пролет е белязана от красотата на неподвластната черно-бяла комбинация в стайлинга на дамите. Актуалната тенденция осезаемо се забелязва при кориците на модните издания. Българските списания също отдават заслужено внимание на монохромната тоналност в своите мартенски броеве.

Впечатление прави елегантната корица на Harper’s Bazaar, на която виждаме грациозната Джоан Смалс. Известният топмодел излъчва класа с минималистичен аутфит в графична тоналност от Christian Dior. Смуглата красавица позира само по дълга бяла риза, черно сако и сатенена пандела за акцент.

Черно-бели принтове грабват вниманието от кориците на още български модни издания. Екипът на EVA се е спрял на депутатката Калина Крумова, чиято визия носи ретро усещане, поднесено чрез стилна раирана рокля и шикозен кок. Чаровната българска манекенка Ваня Билева ни се усмихва от мартенския брой на Grazia. Стилистите са избрали свеж пролетен ансамбъл – раиран топ, пастелни дънки, яка с капси и масивна метална гривна.

На корицата на списание Elle е прекрасната Джесика Бийл. Женственото й излъчване е подчертано от красива бяла рокля на Givenchy с метална декорация и масивно колие, отново дело на Рикардо Тиши. Лицето на списание MODA е топмоделът Гинка Лазарова, известна като Джия. Изданието е посветено и на друга българка, покорила световните подиуми – Креми Оташлийска.

Автор: Делица Цонева