Коронясаха Кралиците на фитнеса

Таня Тошева се окичи с първата титла “Queen of Fitness – Planet” в категория “топ модел” на международния фестивал за красота и здравословен начин на живот Queen of Fitness 2017. Освен короната, тя спечели голямата награда от 2500 евро, корица на австралийско списание за фитнес, консултантски договор, както и комплименти от спонсорите на конкурса.

 

1515077052_9

 

В категория “фитнес модел” голямата награда си разделиха Ралица Кашинова, която получи титлата “Queen of Fitness – Galaxy” и Ана Райнова – “Queen of Fitness – Europe”.

С ленти и признание от фестивала си тръгнаха и топ моделът от Еквадор Лиливет Чевалос (Queen of Fitness – Нации), Християна Бакалова (Queen of Fitness –  Фигура) и Монтсе Рипол от Андора (Queen of Fitness – Туризъм).

Професионалните фитнес състезателки Даниела Блажева и Силвия Аврамова пък отнесоха съответно титлите в категория “фитнес модел” – Queen of Fitness – Физика и Queen of Fitness – Мускули.

Queen of Fitness се проведе в клуб Flash в Банско и представи фитнес модели от 5 страни. Претендентките дефилираха в три кръга – с бляскави бански костюми на Shiny Sissy Suits, със спортно облекло и с вечерните рокли на бутик Reserve на дизайнера Иван Рупчин.

Журито на конкрусната част на фестивала бе съставено от професионалисти в областта на шоубизнеса, спорта и модата:
Вероника Стефанова Мис България – Свят 2017
Виктория Драганова – Мисис България – Милениум 2016
Виктория Петрова – Мис Erotic Model 2016
Виктор Ангелов – Mr King of Fitnes – Model 2017
Игнат Игнатов – експерт фитнес мениджмънт
Треньорите на Атлетик фитнес (общ вот)
Националните директори на конкурса от Испания, Андора и Дания
Георги Костов – режисьор

Между кръговете финалистките и публиката в препълнения клуб се забавляваха с музиката на рапърите PayPall и Колумбиеца и балета на Flash Club.

Основните мисии на събитието са да промотира здравословния начин на живот и да открие и даде шанс на следващите фитнес модели, достойни за световна кариера.