Хелоуински вдъхновения за грим и костюм

Хелоуин 2021 е много скоро. Дори в такъв сложен период като пандемията, гоненето на страха чрез дегизиране в шантави костюми може да бъде забавно. И независимо дали ще празнувате навън или да останете вкъщи, ядейки бонбони пред Netflix със семейството, малко Хелоуинско настроение няма да попречи на никого. За да намерим правилното вдъхновение за нестандартен костюм и подходящ грим, просто трябва да разгледаме последните модни ревюта. Марките и дизайнерите обичат да изследват тъмната страна на модата и да представят на подиума романтични вампири като Louis Vuitton в шоуто SS22 или Rodarte в шоуто FW20, извънземни като Haider Ackermann или вещици със сребриста коса като Ердем.

Медицинска сестра
Бора Аксу интерпретира модерната здравна криза по модерен начин, вдъхновен от медицинските сестри от Първата световна война. Резултатът е изненадващо романтичен. Изборът да влезете в такъв образ за Хелоуин може да бъде добра идея да премахнете страховете, които изпитваме, и да вмъкнете използването на маската със стил.

Готик принцеса

Ако сте фенка на опушения грим, тъмно-червеното червило, дантелата и винилът, то с лекота може да влезете в ролята на готик принцеса този Хелоуин.

Вампир

Вампирите винаги са били един от любимите ни персонажи за Хелоуин. Елементите, необходими, за да постигнете тази визия, са дълга черна рокля от 40 -те години, тъмно червило и шапка с цветя и воали.

Мария Антоанета

За дамите, които предпочитат малко по-женствени и игриви визии, образът на Мария Антоанета може би ще бъде предпочитан тази година. Разкошни принцески рокли, високи токчета и перфектни прически.

Купи рокля Patrizia Pepe

Купи рокля Beatrice B

Купи рокля Vila

Купи червило MAC

Купи палитра Make Up Revolution

Купи изкуствени мигли