Красивата балерина на Lancome

Нежна, сияйна и ефирна ще бъде осанката на жените през пролетта с гримове на Lancome. Френският гигант лансира на пазара своята нова козметична линия с поетичното име “Френска балерина”.

Названието на серията с продукти, напълно отговаря на романтичното настроение, което носи всеки елемент от колекцията. Балетът като едно от най-изящните и чувствени изкуства служи за вдъхновение, затова от марката ни потапят в деликатна розова палитра.

Колекцията Ballerina изследва всеки нюанс на розовото, за да разкрие естествената красота на очите, устните и кожата. Пролетната линия продукти на Lancome включва розов руж, страхотна палитра сенки за изразителни очи като на балерина и сияен вариан на сенки с перлени пигменти,  гланцове за устни, очна линия и лакове за нокти в красиви нюанси.

Лице на козметичната линия е прелестната Лили Колинс, облечена в нежни розови одежди. Рокля от тюл и рози, носят усещане за вечна класика и грация, но в същото време представят една съвременна изтънчена балерина. В рекламните кадри и дизайна на продуктите е преплетен най-важният аксесоар на всяка балерина – сатенената лентичка, част от обувките и трикото й.

Любопитен факт е, че бабата на Лили е била известна балерина през 40-те години на миналия век, затова чаровницата има сантимент към това изкуство. Със своето фино излъчване Колинс успява успешно да се превъплати в образа на  градската балерина на Lancôme.

редактор: Делица Цонева