Красив и дълготраен лак от Bourjois

Модерен, бляскав и дълготраен лак – всички дами искаме това, защото по този начин визията ни е перфектно завършена! За съжаление много често маникюрът ни не изглежда ослепително, защото лакът започва да се бели, в следствие на ежедневните ни дейности.

Особено трудно е да опазим ноктите си през летния сезон, тъй като ги мокрим постоянно, когато сме на плажа. Френската козметична компания Bourjois предлага решение на този проблем. Това лято брандът пуска на пазара новата си линия лакове за дълъг живот – до 10 дни. Колекцията е налична по магазините от този месец.

Прекрасната цветовата палитра на лаковете допълва усещането за стил и ведро настроение. Линията включва 12 различни цвята – морско синьо, коралово, цикламено, няколко нюанса на розовото и червеното, шоколадово и деликатен перлен оттенък.

Прецизно създадената формула прави ноктите гладки, а ръбовете перфектно завършени. Новата линия лакове е със съдържание на силиций, който помага на ноктите да бъдат по-устойчиви и твърди. Широката четка за нанасяне се адаптира перфектно към формата на ноктите. Уникалният й дизайн позволява да достигнете до края на нокътната плочка и ако е необходимо да нанесете малки корекции.

Автор: Делица Цонева