Тайните за красота на Меган Маркъл

Меган подстригва косата си често, но по малко

Подобно на принцеса Даяна, Меган предпочита да подстригва косата си по-често, но по много малко. Идеята е да не е толко очевидно, когато е освежила косата си и вниманието на пресата да е изцяло върху действията ѝ, а не върху прическата ѝ.

Луничките на Меган винаги са на показ

Една от най-известните тайни за красота на Меган (която вече не е голяма тайна) е, че тя никога не скрива напълно луничките си. Това е само една от причините гримът й винаги да изглежда супер естествен и свеж. Според гримьор, който е работил с Меган, молбата й винаги е луничките й да се показват леко под грима. За неотдавнашния брой на британския Vogue, за който Меган е помогнала при редактирането, тя поискала луничките на всички модели да се виждат и забранила употребата на фотошоп.

Меган обича да носи молив за устни

Може би изненадващо, но един от съветите за красота на Меган е носенето на молив за устни, но по много деликатен начин. Тя много леко подчертава устните си, след което добавя слой гланц отгоре. Този трик е едва забележим, което допринася за естесвения грим.

Тайната ѝ за блестящ сватбен грим е в кожата

Разбира се, за да изглеждате добре на сватбата си, гримът е от ключово значение, но според Меган по-важно е колко добре сте се погрижили за кожата си. Приятел на Меган и дългогодишен нейн гримьор Даниел Мартин разкри, че сватбеният й блясък е най-вече благодарение на козметичката Сара Чапман. Мартин сподели, че Меган инвестирала много време в предварителна подготовка на кожата, за да е сигурна, че няма нужда да носи тежък грим през „големия ден“.

Меган носи очна линия за специални случаи

Въпреки че винаги свързваме Меган с по-естествените визии, това не означава, че от време на време и тя не експериментира с грима. По време на обиколката на принц Хари из Мароко тя се вдъхнови от Мароканската традиция за красота и изрисува очите си с очна линия.