Кристен Стюарт е лицето на Paris in Rome – новата колекция на Chanel

Винаги лоялната към Chanel муза на Карл Лагерфелд – Кристен Стюарт е лицето на новата колекция на бранда – Paris in Rome. Снимките за кампанията са заснети от самия Лагерфелд и в тях можем да видим част от Pre-fall колекцията на Chanel, която бе представена в Metiers d’Art show в Рим – една от глобалните дестинации за луксозния френкси лейбъл, които креативния Карл има за цел да потопи под влиянието на .

Paris in Rome

Отразявайки идеята на колекцията и шоуто, което я представи, Стюарт се превъплъщава в ролята на нежна и съблазнителна италианска актриса в нейния парижки апартамент, облечена в дрехи от Pre-fall колекцията на любимата си марка, дръзко съчетани с дантелени дълги чорапи. Лагерфелд не веднъж е казвал, че „Кристен е съвършеният образ на Chanel в съвремието”. И очевидно симпатиите и обожанието им са напълно взаимни, защото актрисата не спира да възхвалява начина, по който дизайнера „винаги създава атмосфера, в която една история и съпътстващия я образ се развиват”, наричайки директорските му насоки „чувство и вдъхновение”. И очевидно химията между тях дава отлични резултати, защото кадрите на Paris in Rome са изкючителни!

Paris in Rome

Това далеч не е първата фотосесия на Кристен Стюарт за Chanel. Още преди две години младата актриса влезе в ролята на муза на Карл Лагерфелд и от този момент нататък работата й с парижкия бранд винаги е била на много високо ниво, а лицето й – предпочитано за всякакви кампании, реклами и проекти. Към това добавяме и още една съвместна работа между дизайнера и актрисата – късометражния биографичен филм Once and Forever, който показва живота на Coco Chanel, а Стюарт влиза именно в образа на легендарната дизайнерка.

Paris in Rome