Кристен Стюарт и френската певица SoKo са новата холивудска двойка

По всичко личи, че пред безпогрешните радари на папараците има нова холивудска двойка. И това са Кристен Стюарт и френската певица SoKо.

New Couple Kristen Stewart

В последно време двете млади жени бяха забелязани няколко пъти в компанията една на друга по различни поводи през Седмицата на модата в Париж. След това Кристен остана във френската столица още няколко дни заради ангажиментите си с Chanel и предстояща съвместна работа с дизайнера Карл Лагерфелд, чиято муза е. По време на този период фотографите следяха нея и SoKо почти непрестанно. В такъв момент успяха да уловят актрисата и певицата хванати за ръце по време на разходка сред малките парижки улички. И макар нито една от двете дами да не е потвърдила някаква връзка официално, SoKo на няколко пъти намекна за евентуални отношения между двете както в Instagram профила си, така и в Twitter.

Soko Kristen

Напомняме ви, че до скоро Стюарт имаше връзка със своята предишна асистентка и приятелка Alicia Cargile. Двойката прекрати любовните и професионалните си отношения в края на миналата година. Преди това пък Кристен бе в доста продължителна връзка със своя екранен партньор от известната филмова поредица „Здрач” – Робърт Патинсън, с който се разделиха след като актрисата призна изневяра с режисьора на друг филм с нейно участие („Снежанка и ловецът”) – Рупърт Сандърс.

kristen-stewart-soko-kissing

От тогава е доста уклончива в отговорите си относно своята сексуалност. В интервю пред списание Nylon актрисата остро отвръща на този въпрос: „Потърсете ме в Google. Не се крия. Мисля, че след три или четири години ще има много повече хора, които не смятат за нужно да се определяш като „нормален” или „гей”. Просто… бъдете себе си!”