Кристина Агилера с нов и много чувствен аромат

Красива и талантлива, поп звездата Кристина Агилера определно е символ за силна жена. Дори и след тежкия развод, през който премина, и килограмите, причинени от депресията, с които трябваше да се бори със зъби и нокти, тя отново е в светлината на прожекторите и изглежда по-добре от всякога!

Само преди няколко дни Кристина представи новия си пафюм – Woman, с който цели да вдъхне увереност и доза самочувствие на всички жени по света. “Всяка година осъзнавам все по-добре какво означава за мен да съм жена. Когато жената успява да остане вярна на себе си, тя има много по-добро самочувствие и изразява много по-лесно своята чувственост, а това никога не остава незабелязано. Създадох Woman за жената, която се крие във всяка от нас, исках да помогна на жените да са по-уверени и чувствени и да им дам сили да освободят цялата си женственост“, казва Кристина за своя нов аромат.

Ние ви уверяваме, че този изключителен парфюм ще ви допадне. Използваните съствавки са внимателно подбирани от самата Кристина и съдържат свеж ананас, златна круша, зърна от розов пипер, дълготрайно ухаещ мускус и най-важното – букет от нежни магнолии. Известно е, че магнолиите са символ на живота, красотата, плодородието и съвършенството и са любими на поп звездата.

Новият парфюм на Кристина Агилера се завръща в добре познатият ни флакон от другите й аромати. Малкото шишенце напомня за женските извивки и загатва за изтънчен блясък и стил.

Woman на Кристина Агилера ще се появи на българския пазар през октомври 2014г.

Автор: Преслава Цачева