Кристин Илиева с послание на корицата на Amica

Един от най-успешните ни модели Кристин Илиева краси корицата на ноемврийския брой на списание Amica.

Както знаем красавицата претърпя сериозен пътен инцидент миналата година, който я остави с травма на крака, която все още не може да пребори. След множество операции, Кристин се завърна в модната индустрия с гръм и трясък. През септември сбъдна една от най-големите си мечти, а именно да стане лице на списание Vogue. По повода тя написа в социалните мрежи: „Сбъдната мечта! За мен това е най-голямото постижение в кариерата ми“.

След този огромен успех, този месец моделката зарадва българските си фенове, като грейна на корицата на българското списание Amica. Корицата гласи „Fashion for all”, като акцент е шинита на крака ѝ. Посланието, което носи този брой е, че изкуството на модата е за всеки, независимо от неговия външен вид, травми и премеждия. Цялостната визия е допълнена от рокля на Giambattista Valli x H&M.

За този си успех пък Кристин сподели:

„До всички вас!

Това съм аз, това, което виждате на тази снимка, на тази корица. Още една сбъдната мечта!!! Това е Кристин. С нейните патерици, шина на крака и енергия. Това е момичето, което мина през Ада и продължава да се бори.“