Круизната колекция на Versace и H&M

Може все още да сте настроени на зимна вълна, но в света на модата отдавна витае пролетта! След еуфорията по работата на Донатела Версаче за есенната колекция на шведската марка H&M, идва нова порция от свежи идеи за пролетта и лятото. Колоритната стилистика в моделите на Versace за H&M е пренесена и в круизната колекция с още по-весел и закачлив почерк.

Вече се появи каталогът за Resort 2012. Почитателите на двата бранда ще могат да открият колекцията в магазините на H&M на 19 януари. Ние искрено се надяваме да видим част от облеклата и аксесоарите през пролетта и в България, когато се очаква отварянето на магазин на шведската компания в страната ни.

Круизната колекция включва дамска и мъжка линия, както и много красиви аксесоари. Моделите за нежния пол са представени от очарователната Аби Лий Кършоу. Виждаме много романтика, постигната с пастелни нюанси на розово и синьо, съчетани със свежестта и чистотата на бялото.

Свежи принтове с пеперуди и плодове обагрят десените и приповдигат настроението. Колекцията включва интересни рокли, топове, дънки, бански костюми и много аксесоари като чанти, колани, шалове, обувки и ефектни бижута.

Мъжката линия е по-изчистена. Там се наблюдава тъмна тоналност от сини и черни багри, съчетани със светли нюанси. Виждаме иконичния за италианската луксозна марка принт, който се явява атрактивен контур при облеклата. Колекцията включва панталони, тениски, ризи, сака, бельо и аксесоари.

Автор: Делица Цонева