Лео ди Каприо и любовта му към ангелите

Леонардо ди Каприо стана пословичен със своите любовни завоевания. Актьорът за пореден път попадна в ангелските обятия на модел на Victoria’s secret. Съвсем наскоро холивудският Казанова беше забелязан от папараци с прекрасната Ерин Хедъртън. Двамата бяха “заловени”  в Австралия, където Лео снима новия си филм.

Добре известен факт е връзката на актьора с топмоделите Жизел Бюндхен и Бар Рафаели, които не един път са представяли колекциите на луксозния бранд за бельо. Ди Каприо и любовта му към ангелите на Victoria’s secret винаги е гореща тема в таблоидните издания.

Безспорно той е привлекателен мъж, но ние забелязваме и още нещо, което със сигурност се харесва на дамите. По време на срещите си Лео е супер небрежен, изоставайки образа на звезда, за да се превърне в любимия мъж. Вероятно това се харесва на моделките, които винаги трябва да са перфектни пред обективите, снимайки модни фотосесии.

Едно е сигурно – чаровникът определено има вкус за жени и не може да устои на красотата на нежния пол. Освен това не е лошо да имаш по всяко време на деня един ангел под ръка, не мислите ли?

Леонардо ди Каприо и Жизел Бюндхен

Леонардо ди Каприо и Бар Рафаели

Леонардо ди Каприо и Ерин Хедъртън

Автор: Делица Цонева

[polldaddy poll=5824508]