Летен бриз от Yamamay

Италианската марка за бельо и бански костюми Yamamay отново е готова да изпълни всички модни желания през летния сезон, предлагайки ни изкушаващи и чувствени модели. Рекламната кампания с плажната линия ни изпраща към екзотични дестинации с тюркоазени води и тропически гори.

Лятното настроение струи от всеки кадър, където ни посреща красавица облечена със супер атрактивни бански костюми. Разнообразието от модели е огромно и всеки един носи свой индивидуален почерк. Виждаме както цели бански, така и модели в две части. Ресни, връзки, мъниста и други декоративни елементи разчупват приятно силуета.

Искате елегантно присъствие на плажа? Може да заложите на стилен бял бански! Дръзки животински принотве с шарки на зебра, леопард и тигър ще приковат вниманието върху вас. Друг актуален тренд, който носи усещане за екзотика – са трайбъл мотивите, в някои от предложенията за това лято. Стилизирани флорални принтове игриво подчертават нежната и романтична дамска натура.

Банският костюм не е единствения елемент от плажната визия. От Yamamay са ви подготвили и страхотни плажни облекла, за да бъдете звездата на морския бряг. Може да изберете ефирно парео, красива туника или удобни шорти, за да допълните неустоимия си облик.

Идва време за незабравими летни емоции! Изживейте ги красиво и стилно!

Автор: Делица Цонева