Летен гардероб: градско сафари

Независимо къде прекарвате вашата ваканция, може да я подправите с неустоим привкус на някоя далечна екзотична дестинация. Африканските етно мотиви пренесени в градска среда са изключително подходящи за целта, а за това съвсем не е нужно да ходите на сафари до най-горещия континент.

Британският онлайн магазин mandco.com, ви предлага селекция от страхотни модни находки за “градско сафари” в няколко големи и слънчеви града като Барселона, Кейптаун и Сидни. Разбира се, от вас зависи избора на град или курорт за почивка, а от нас са идеите за модния ви гардероб.

Ако ви предстои да стягате куфарите за лятната си отпуска е добре да подчините визиите си на някаква тема, за да комбинирате като стил и колорит дрехите и аксесоарите лесно за различни поводи.

“Градско сафари” е един разкошен вариант, с който внасяте екзотика, нотка дързост, етно настроение и топлина в гардероба си. Богатството на земната палитра, интересните десени с геометрични и анималистични шарки, акценти от пайети или полускъпоценни камъни, аксесоари от естествени материи са идеален избор за целта! Банските също могат да бъдат подчинени на тази стилистика.

Всички модни находки са от колекцията на шопинг сайта mandco.com!

Ето и още няколко предложения в тази стилистика: Рокля с принт Купи за: £39.00; Черен бански Купи за: £29.00 ; Бански с принт Купи за: £29.00 ; Етно топ Купи за: £20.00 ; Джинси Купи за: £26.00.

Автор: Делица Цонева

Вижте още:

Тропическо лято в гардероба

На шопинг за цели бански

Модни находки на седмицата: ефирни кафтани