Летен стил за бременните дами

Един от най-важните периоди в живота на всяка жена, безспорно е времето, когато износва детето си. И точно тогава тя заслужава да се чувства спокойна, красива и изключително уверена.

И друг път сме писали за модата за бременни (виж тук), защото наистина смятаме, че много дами срещат трудност при избора на гардероб, особено в последните месеци, когато коремчето им нараства. Днес ще обърнем специално внимание на тази тема, като акцентираме към летния стил.

Най-важното, с което трябва да са наясно всички бъдещи майки, е че визията им може да бъде също толкова атрактивна, както обикновено. Бременността не ви пречи да изразите смело индивидуалността си с ефектни стайлингови решения, които са актуални в света на модата.

Трябва да съобразите избора на облекло с начина, по който изглеждате. Ако сте наддали повече килограми е препоръчително да заложите на тъмна тоналност, раирани десени, издължаващи фигурата кройки. Ако обаче имате само нарастнало коремче, може да сте още по смели, като разчитате на ярка цветна палитра, красиви принтове, които са супер модерни.

Задължително дрехите, които носите трябва да са ушити така, че нищо да не притиска зоната на корема, затова обикновено моделите за бременни са с висока или много ниска талия. Старайте се материите да са меки, леки и за предпочитане естествени.

Британските онлайн магазини newlook.com и laredoute.co.uk предлагат изобилие от красиви облекла, бельо и аксесоари за периода на бременността! Посрещнете вашето дете със стил! 🙂