Летен финес с Massimo Dutti

Испанската модна марка Massimo Dutti винаги поднася страхотни модни предложения за ценителите на елегантността. Съвременни силуети, актуална цветна палитра, перфектни кройки и деликатна визия, са закодирани в колекциите на бранда.

Днес ще се насладим на лятната атмосфера, която струи от всеки кадър в каталога за месец юни. Очарователният топмодел Кармен Педару е лицето на LookBook-а, в който са представени шикозни ауфити на фона на яхтено пристанище. Обстановката от снимките идеално допълва изисканите послания в облеклата на Massimo Dutti.

От марката представят голямо многообразие от тоалети за различни поводи. По-романтичните натури чудесно биха оценили коктейлната люлякова рокля или моделите от бяла дантела. Ефирни ризи в светли нюанси или с щампи на цветя внасят свежест във външния вид. В каталога виждаме още: дълги бохо поли, дънкови облекла, стилни жилетки, мрежести пуловери, сака и практични панталони.

Плетени бомбета, кожени чанти и портмонета, ефектни мокасини или ниски сандали допълва визията. Цветната палитра на модната линия е изцяло подчинена на меката пастелна тоналност и изчистената неутрална гама.

Автор: Делица Цонева