Летен хит: бяла дантела

Красивите рокли, ушити от бяла дантела, отдавна не са привилегия само за булките. Чувственото усещане, което носи тази материя навлезе в гардероба на всяка една жена, за да я направи принцеса в очите на околните по всяко време на денонощието, за най-различни поводи.

Изтънчени флорални мотиви, преплетени между фини бели мрежи или интересни дантелени шефици обгръщат нежно женското тяло, придавайки му уникален финес и елегантно звучене.

Облекла и аксесоари от дантела вече се срещат във всякакви разновидности. Освен рокли в нежни светли нюанси, ушити от романтичната тъкан, приоритетно място в гардероба ни заемат шикозни ризи, панталони, клинове, къси бермуди, чанти и дори обувки.

В последните колекции на големите модни къщи бялата дантела е издигната на пиедестал. Романтични творения виждаме в пролетно-лятната колекция на Valentino…

Карл Лагерфелд също подчини много от котюр творенията си за Chanel на дантелената прелест…

Освен рокли от изтънчената материя, той предложи и високи ботуши от дантела.

Звездите често демонстрират чувствена осанка на червения килим, с тоалети подчинени на горещата тенденция. Марион Котияр, Джейми Чънг, Никол Кидман и Кери Уошингтън са заложили на женствени рокли от фината материя, в разновидностите на бялата тоналност.

Нашите разкошни модни предложения са от сайтовете: boohoo.com, newlook.com и 3suisses.bg.

Автор: Делица Цонева