Летни емоции и нестихващо модно вдъхновение от юнските корици

Този месец отново сме готови да ви представим своите най-любими модни списания, за които успяхме да си откраднем малко време между натоварените работни дни и хилядите ангажименти, с които пролетта ни засипва. Лятото безспорно е тук и можем да го кажем само като гледаме кориците, които този месец са облечени в красиви цветове и изглеждат наистина вълнуващи! Ето какво може да очаквате и от самото съдържание.

Списание AMICA за пореден път изгрява на вестникарските будки с една стилна, семпла и минималистична корица – съвсем в добре познатия за себе си дух. Темата на броя е Working Boys/ Working Girls и може да очаквате няколко полезни съвети за това как може да създадете собствен бранд и да бъдете финансово независими. Също така се пригответе са бъдете залети от информация, късаеща най-горещите тенденции през това лято, както и снимки от различни модни събития, случили се на родна земя. Вълнуващ, интересен, прочетен на един дъх, както винаги!

Корицата на списание Elle ни залива с лятно настроение и ни кара да се усмихнем. Комбинацията т жълто и червено определено хваща окото ни, особено облечена от чаровната Мария Грънчарова, която в откровено интервю ще разкаже за промените в своя живот и бъдещите си планове. Освен това в броя ще срещнете идеи за летни пътувания, тенденциите при банските облекла и аксесоари и страхотни идеи за това как бързо да влезете във форма за плажния сезон. Не го пропускайте!

Корицата на списание MODA веднага успява да привлече вниманието ни с лицето на прекрасната Блейк Лайвли, която дава първото си интервю след бременността и раждането на детето си. Откровено и интересно, то навлиза в личния й живот и разказва за вълнуващите й бъдещи планове и перспективи. Освен това се гответе за вълна от страхотни модни предложения, директно от бляскавите подиуми, както и стилни и вдъхновяващи фотосесии, които ще ни заредят с положителни летни емоции за топлите дни!

Едно от любимите български списание – EVA този месец ни среща с чаровната актриса Яна Маринова, която украсява корицата в нежна бяла дантелена рокля. Компания й прави породист черен жребец и само този прекрасен кадър е напълно достатъчен, за да протегнем ръце и с нетърпение да грабнем страхотния брой! И докато разгръщаме страниците се убеждаваме, че той наистина е такъв – интересен, вълнуващ и образователен. Предстои ви близка среща с най-актуалните модни тенденции, както и с няколко жени с вдъхновяващи истории!

Нямаше как да не се спрем и на корицата на списание Glamour, защото този месец тя приятно ни изненадва с не една, а цели три прекрасни дами, които са готови да ни разкажат с подробности коя е каузата, която ги обединява. Сара Джесика Паркър, Мишел Обама и Кери Уошингтън определено са имена, които не могат да бъдат подминати с лека ръка и ние с почти детско нетърпение прочетохме за тяхната интересна и вдъхновяваща съвместна работа. Горещо ви съветваме вие да направите същото!