Летни парти рокли

Лятото е сезон, когато има бум на забавни партита, срещи с приятели, изискани вечерни или плажни коктейли и събития от най-различен род. Независимо какво сте планували през горещите месеци, модният ви гардероб е важен аспект от впечатлението, което създавате на всяко мероприятие.

Всяка дама иска да покаже себе си в най-добрата светлина, където и да се появи. Препоръчваме ви през лятото да разкриете най-романтичната си и елегантна страна с прекрасни рокли, които ще подчертаят вашите форми, чувственост и секси осанка.

Сега тенденциите ни предлагат голямо разнообразие от модели. Модерни са както дългите рокли, така и миди или мини дължините. При кройките също се наблюдават многообразни интерпретации – вталени или ефирни и разкроени рокли, модели с волани или пеплум. Минималистичната стилистика продължава да бъде актуална, но също така и роклите – тип комбинизон, с много тънки презрамки от лека сатенирана материя.

Ярки нюанси като жълто, циклама, корал, кобалт или тюркоаз са чудесно решение за лятото, защото придават свежо излъчване на всяка дама. Монохромната гама е актуална и много шик като вариант за летните вечери, а роклите с цветни щампи никога не излизат от мода по време на топлия сезон.

Избрахме модни находки от онлайн магазините: roklite.com, shopping-terapia.com и boohoo.com.