Линдзи Лоън е секси в рекламната кампания на Philipp Plein

Лошото момиче на Холивуд – Линдзи Лоън може да няма добра репутация, но имиджът й определено продава, затова тя не губи своите професионални ангажименти. Актрисата и модел представя пролетно-лятната рекламна кампания на немската модна марка Philipp Plein.

Русото изкушение изглежда супер самоуверено и секси, което допринася за дръзкото излъчване на фотосесията. Линдзи разпръсква магнетизъм, който е уловен от талантливия фотограф от Лос Анджелис – Dylan Don. Снимките са направени по време на Седмицата на модата в Милано, която се проведе през септември миналата година.

Заедно с двама мъжаги, Лоън позира в луксозната атмосфера на Grand Hotel Villa Serbelloni в Bellaggio, който се намира на брега на езерото Комо. Виждаме както екстериорни снимки в бароковата обстановка на хотела, така и кадри заснети на кея.

Стилистите са избрали различни аутфити за американската звезда. Виждаме я облечена както със стилни женствени рокли, така и с по-дръзка спортно-елегантна визия. Ефирни материи придават романтичен вид на актрисата, а дръзки щампи разкриват нейната дива природа.

Може би точно този контраст прави Лоън, толкова подходящ избор за лице на модния бранд. Дизайнерът Филип Плейн споделя, че за него Линдзи е едно красиво и силно момиче, което добре се справя както с актьорската игра, така и с ролята на модел.

“Мисля, че заедно сме в състояние да направим уникални снимки – изискани и луксозни, но изпълнени с чувственост”, беше казал пред медиите Плейн. Е, как мислите – получило ли се е желаното усещане?

Автор: Делица Цонева