Луксозното творение на Пако Рабан

Комбинация от крайна фантазия и ултра-съвременна артистична визия, 1 Million и Lady Million отново събуждат всяко желание. Претенциозната двойка отново събира погледите – този пък украсени в 18 карата злато и изложени в плексигласов сейф, създаден от дизайнера Cedric Ragot. Екстравагантни и по-смели от всякога, тези два аромата утвърждават своя стил в луксозно творение, в което въображението може да се сравнява само с опита и компетентността.

В чисто 18-каратово злато и всеки украсен с диамант, тези два аромата  стигат до крайност и се превръщат в малко художествено произведение за много специален случай. Изложени в специално направен плексигласов сейф, 1 Million и Lady Million улавят светлината и блестят с хиляди искри. Сейфът, направен като тези в банките, разкрива изкусен механизам и ултра-модерна естетика. Постижението е реализирано от френския дизайнер Cedric Ragot.

Резултатът е впечатляващо прецизен, с оптично затваряне и визия специално направена да подчертава флаконите до перфектност. Изцяло прозрачната интерпретация на засилено-осигурена врата и магическата илюзия за лекота въпреки неговите 15 кг са невероятно впечатляващи. Комплектът излъчва усещане на фитес. Елегантно златно лого на Paco Rabanne стои на вратата. С очертаващи се изключително чисти линии, сейфът открива два плексигласови фундамента, върху които са поставени двете луксозни бутилки, създавайки илюзията за издигане.

Екстравагантно обаятелни, 1 Million и Lady Million стоят настрани и оказват удивително влияние.

•    1 Million – Подправки и аромат на кожа отварят върховите нотки, прибавяйки свежест на грейпфрут, горска мента и червена мандарина. Сърцето на парфюма излъчва роза, канела и подправъчни нотки и подчертава чувствеността на основата, доминирана от бяло дърво, амбра, пачули и кожа.

•    Lady Million – флорално-дървесен аромат, плътен като цветен нектар, деликатен и наситен едновременно. Искрящо свеж горчив портокал, умело съчетан с малина, изгражда първия ароматен полъх. Следват светли нотки на нероли. Фаталното ароматно присъствие излиза на сцената в лицето на опияняващ цвят от портокал. Неговата наркотична мекота омагьосва сетивата, когато – в заговор с жасмин, подсилен от гардения, парфюмът ни потапя в деликатна чувственост. Нотки на пачули излизат на сцената, за да се успокоят и утихнат в нежна пристрастяваща мекота с вкус на мед. Ароматният акорд завършва в прегръдка от гореща амбра, променяща се при всеки полъх на вятъра, показваща най-красивите си страни, както диамант, щедро изложил на светлината всички свои фасети…

С това второ луксозно 18-каратово издание на милионерската двойка, Пако Рабан отново пренебрегва статуквото и ни въвежда още по-надълбоко в един смел и интелигентно ексцентричен естетичен свят.