Лукс в леглото с кондоми Louis Vuitton

Когато луксозните брандове разширяват обхвата на своите „империи” тяхната креативност достига до всяка сфера от човешкия живот. Модните къщи създават най-разнообразни предмети носещи тяхната марка, за да направят живота на хората по-луксозен и изискан.

Вече и да правиш секс е въпрос на моден вкус, откакто на пазара излязоха дизайнерски презервативи. Съвсем наскоро френската модна къща Louis Vuitton създаде за пръв път кондоми с нейното лого. Интимните артикули са по дизайн на Irakli Kiziria. Кондомите изглеждат супер елегантно и са изработени във фирмения цвят на бранда.

Дебютът на луксозния презерватив беше през месец декември по случай Световния ден за борба със СПИН. Част от средствата от продажбата на марковите кондоми бяха дарени на фондация amfAr, която провежда изследвания в областта на смъртоносната болест.

Ако се питате, колко струва правенето на секс с презерватив Louis Vuitton, ще ви отговорим – „скромната” сума от 68 долара! Е, луксът си има цена, но ако можете да си го позволите, защо да не се насладите на това удоволствие! Със сигурност изживяването ще бъде еMODNO!

Автор: Делица Цонева