Лукс и метален блясък от Philipp Plein

Модатa ни заобикаля постоянно – носим актуални облекла, грижим се за тялото си с нова качествена козметика, използваме модерни предмети. Търсенето на красота навсякъде около нас поражда желание, да обзаведем дома си, според собствените ни представи за стил и естетическо възприятие.

Затова решихме периодично да разглеждаме интересни теми за интериора, да ви представяме модерните тенденции за дома, наложени от различни брандове. Днес сме се спряли на луксозните предложения на немския дизайнер Philipp Plein, който представи своята колекция Midas-touched на едно търговско изложение за мебели.

Цветовата палитра внушава класа, богатство и шик чрез нюансите на благородните метали – злато и сребро. Колекцията включва кресло, диван, шкаф, ниска маса, лапми, възглавници. Всеки един елемент е позлатен или посребрен, дори дървените части. За дамаската на всички меки мебели дизайнерът е избрал кожа от крокодил. Цялата колекция е “облечена” с луксозната текстура.

Midas Touch Collection е създадена за хората, които са ценители на лукса и обичат да се обсипват с блясък. За съжаление цените са много високи, но ако тази стилистика ви допада, винаги можете да експериментирате с подобни елементи.