Любимите ни Street Style вдъхновения от Седмицата на модата в Париж

Прочутият месец на модата – най-дългоочакваното събитие в света на стила и красотата, вече официално приключи! След като Париж бе последната дестинация на всички модни любители и актуални дизайнери, сега е време за равносметка на видяното и списък с всички тенденции, които не трябва да пропускаме през следващите пролет и лято! Преди да направим това обаче, няма да пропуснем да продължим с нашата традиция, показвайки ви най-доброто от Street стила по време на Седмицата на модата в Париж, където най-често ставаме свидетели на истинска и неподправена модна магия по кокетните и препълнени с хора улички.

Тази година френската столица посрещна най-известните блогъри, стилисти и редактори с доста хладно време. Това обаче не спря никой, а ние имахме възможността да видим невероятни палта, пуловери, жилетки, боти и ботуши, както и истински стайлинг вдъхновения за есента! Улиците, които се намират в близост до локациите на най-актуалните ревюта, се превърнаха в своеобразен подиум, а фотографите изглеждаха много по-заинтересовани от това, което се случва извън модния подиум. Истински сме впечатлени от ярките и разнообразни цветове, в които Париж бе облечен цели девет дни. Из града видяхме феерия от нюанси, тенденции, дизайни, принтове… И като че ли за първи път от много време всичко това изглеждаше някак си уютно, близко и приятелско.

Само французойките имат тази удивителна способност едновременно да изглеждат невероятно шик и много небрежно. А веднъж стъпил на тяхна територия, модният елит възприема този прочут модел на поведение, в който модата е важна, но задължително След като изпием кафето си!

Днес подбрахме за вас своите любими моменти от парижкия стрийт стил! А кои са вашите?

Автор: Преслава Цачева