Любимият аксесоар през хладното време – шалът

Защо обичаме шаловете ли? Защото те са един от най-универсалните аксесоари в модната индустрия. Ако знаете с какво и по какъв начин да ги съчетаете, бъдете сигурни, че шалът винаги ще изглежда страхотно върху Вас!

Какви тенденции при шаловете през 2019 се предлагат от модните дизайнери? Кои модели шалове ще бъдат модерни?

През 50-те години шалове предизвикаха холивудски блясък. Мерлин Монро е била голяма тяхна почитателка. През 90-те пък визията е била незавършена без шал. За наша радост и до днес, шаловете са предпочитан аксесоар към облеклото на много от дамите. А микро шаловете дори се превърнаха в тотален хит за 2019!

Купи шал Liu Jo 

Купи шал Guess

Ако смятате, че шаловете се произвеждат само за студено време, значи напълно грешите! Шаловете, изработени от тежка материя, са наистина за студените дни, но тези от леките и нежни материи са за летните месеци. Затова, мили дами, смело акцентирайте визията си с този аксесоар през всички сезони на годината

Купи плетен шал с ресни 

Купи шал с екзотичен десен

Тъмните нюанси при шаловете успешно хармонизират с огнени акценти под формата на шарки и щампи. Наситените шоколадови цветове са топ тенденция за тази година.

Купи шал с ресни

 

Дизайнерите щедро украсяват шаловете с бродерии, апликации, мъниста, пайети, естествени косми и ресни. Експериментирайки с най-различни десени и материали, те създадоха уникални и изключително женствени шалове.