Любовна вълна и актуална мода от февруарските корици!

Този месец за пореден път ви представяме кориците на любимите си модни списания, които и през този месец ни бяха верни и никога не ни оставиха в неведение по който и да е моден въпрос! И след като жадно попихме съдържанията им, запознахме се с най-горещите модни тенденции, почерпихме вдъхновение от стилните фотосесии и прочетохме няколко страхотни интервюта, споделяме с вас какво можете да очаквате от февруарските броеве!

Корицата на списание MODA привлича погледите с красивата Кийра Найтли, която през тази година не само пожъна купища успехи и спечели много заслужени призове, но и успя да се влюби и забременее. В едно страхотно интервю тя разказва за промените в живота си и новия си светоглед. Освен това MODA дава страхотни сведения за най-горещите модни тенденции при аксесоарите, както и за най-интересното от подиумите по време на седмицата на висшата мода и Pre-fall колекциите! Не го пропускайте!

С една истински класическа и стилна визия привлича и корицата на списание EVA, която поставя под светлината на прожекторите прекрасната Юляна Дончева в едно истинско интервю за малките и големите неща в живота. В този брой, посветен повече на изкуството, отколкото на модата, може да разберете подробности за така обсъжданите напоследък номинации за Оскар и най-вече справедливи ли са те. Разбира се, достатъчно място и енергия са отделени и за вдъхновяващите статии за силните жени в киното и техните истории!

Една много свежа и пролетна визия представя списание Cosmopolitan, което поставя на корицата си чаровната Камерън Диас. И макар да не можем да отречем, че голямата усмивка на актрисата е най-притегателната сила, февруарския брой на списанието привлича и със своите страхотни статии, които както винаги дават професионални съвети в областта на модата, здравето, тялото, красотата, кариерата, отношенията с околните и ни зареждат с позитивна енергия и усмивки!

Списание Glamour пък поставя на своята корица прекрасната Дженифър Анистън, която споделя, че най-после е истински щастлива от себе си, кариерата си и личния си живот в една страхотна статия-интервю! Освен това броят ни вдъхновява със страхотни и много стилни фотосесии, разказва ни за голямото завръщане на 70-те и ни споделя кои други модни тенденции ще бъдат особено актуални през идния сезон!

Един много нежен, посветен на любовта и взаимоотношенията, брой представя списание Elle. На корицата блести Дженифър Лопез, която разказва за живота на 45 след няколко развода и много връзки. Февруарският брой на Elle не само ще ви посвети в последните новини от модния свят, но и ще ви сподели много любовни истории на известни личности от политиката, изкуството и историята, които истински ще ви разчувстват и вдъхновят! Не ги пропускайте!