Любовта и вярата се сляха под един покрив

Виж Галерията 58 Снимки

Казват, че любовта и вярата са като вятъра – не се виждат, но се усещат – всеки ден – със силата, от която всеки сам има нужда.
Любовта не е нещо показно, а най-личното и интимно явление в човешката природа, но когато се показва, заразява като епидемия и завладява съзнанията на тези, които не са част от нея, но са нейни свидетели.

Amanda Seyfried and Thomas Sadoski
Amanda Seyfried и Thomas Sadoski

В послeдните няколко дни целият свят говори за божествените тоалети, разходили се като видение на гала вечерта на The Metropolitan Museum of Art. На всички ни е ясно, че по (не) червения килим се явиха милиони долари в различни образи – на шифон, коприна, сатен, тафта, диаманти, злато, ореоли, крила, кожа и метал. Красота! Мненията дори не са противоречиви, защото такъв шедьовър на дизайнерската гилдия се вижда само веднъж годишно – в нощта на бала Metropolitan.

Gisele Bündchen and Tom Brady
Gisele Bündchen и Tom Brady

Вече ви показахме всички тоалети, които блестяха онази нощ. Сега обаче решихме да ви покажем образите на любовта, която се разпръсна във въздуха. Направихме селекция на двойките, които се появиха тази нощ, за да покажат своята любов – любов към вярата, любов към себе си, любов към дълга си, любов към най-близкия си човек, любов към онази, по-добрата, част от себе си.

Mary-Kate Olsen and Ashley Olsen
Mary-Kate Olsen и Ashley Olsen

Редактор: Марина Делева