Любовта на семейство Бекъм озари Vogue Paris

С тържество на любовта Vogue Paris реши да отбележи празниците. За корицата на специалното издание за месеците декември/ януари екипът на модната Библия покани семейство Бекъм. Всъщност списанието ще излезе на пазара не с една, а с две корици – всяка, от които е впечатляваща и изключително чувствена.

Виктория и Дейвид позират  през фотографското дуо Inez van Lamsweerde и Vinoodh Matadin, а тяхната интимност и любов е така добре уловена, че наистина може да те накара да се разчувстваш.

Освен като модел, дизайнерката ще бъде и специален гост редактор в този брой, което със сигурност гарантира успех на изданието, защото талантът на Вики се цени от мнозина.

На двете корици на Vogue Paris виждаме звездната двойка в пълния й блясък. Техният изискан стайлинг звучи ултра шикозно и празнично, което е не по-малко присъщо и за личния им стил, тъй като и двамата са всепризнати за абсолютни модни икони по цял свят.

На едната корица двамата деликатно се прегръщат облечени в официални тоалети в тъмна гама, но за нас по-впечатляващ е кадърът, запечатващ момент на целувка. Разкошната зелена рокля на Виктория и изумрудените обеци, я превръщат в истинска принцеса, намираща се в обятията на своя принц…

Автор: Делица Цонева