Любов от пръв поглед

Преди броени дни  в търговски център CCS отвори врати първият магазин с новия търговски лейбъл ‘Shoes Love Bags’. Там можете да намерите аксесоари и обувки на марки като ‘Miss Sixty’, ‘Energie’, ‘United Nude’, ‘Calvin Klein’, ‘House of Harlow’, ‘Nicole Richie’ и др. Това е място за хора, които не само пазаруват, а се влюбват във всяка своя покупка.

Една от марките, които сме истинки щастливи, че ще има по- голямо поле, за да представи моделите си, е ‘United Nude’. Историята им започва с целта на създателите на марката да създават архитектура в малки мащаби. Рем Д. Кулхас и Галахад Кларк искат да пресъздават архитектурни форми в обувки и други аксесоари. Името на марката произлиза от факта, че обувките са обединение на интернационални идеи, а дизайнът им може да се опише с три думи- изчистен, иновативен, елегантен. След първия продукт- ‘Möbius’, следват безброй разнообразни футуристични модели, които са истинско постижение на модния дизайн. През април 2010 Никол Ричи реши да работи с ‘House of Harlow’ и да създаде колекция от бижута, инспирирани от стила в 60-те. Може да намерите някои от аксесоарите в ‘Shoes Love Bags’ и да се превърнете в истинска модна икона.

Посетете магазина при първа възможност, защото стоките биват изкупувани за отрицателно време. Кой не иска да бъде екстравагантен и привличащ погледите?!

Автор: Камелия Маринова