Лятна диета с риба: гарантирани резултати и лесно спазване

Рибата е една от най-леките и вкусни храни. Здравословна и засищаща, тя е предпочитана храна за всеки здравословен режим. Рибната диета обещава да се сбогувате с до 5 килограма за по-малко от две седмици.

Името на диетата подсказва, че основна храна в нея е рибата. Намирането ѝ в този период на годината е особено лесно, а изборът е голям.

Диетата с риба сваля до няколко килограма за около две седмици.Хубавото е, че тя по никакъв начин не води до глад и лишения, дори напротив – храните са повече от достатъчни за тялото и организма. Ударно сваляне в комбинация с много храна – надали някога сте мечтали за нещо по-приятно.

За някои 5 килограма може и да изглеждат малко, но пък сбогуването с тях е завинаги. Повечето диети, обещаващи скоростно отслабване с много килограми, водят до йо-йо ефект. При рибната диета подобна опасност няма.

Рибата, която се консумира в диетата, доставя на организма нужните му протеини, без от това да се натрупват мазнини.В това е и ключът на добрите резултати. Единственото условие е всеки ден да се стремите да ядете различни видове риба.

<p>По време на диетата трябва да се пие много вода. Изпитате ли глад, в междинните закуски са позволени неограничени количества цитрусови плодове и ябълки. Диетата позволява съчетаване с всякакъв вид физическа активност, тъй като не води до изтощение и глад. Режимът не е претенциозен и може да се повтаря всеки път, когато искате да прочистите организма си.</p>

Първи ден

Закуска:  чаша черен чай без захар, препечена филийка пълнозърнест хляб, парче сирене; 10 ч.: 1 портокал;

Обяд: филе от риба тон със задушени зеленчуци, пълнозърнеста филийка, плод; 16 ч.: Чаша билков чай, ябълка;

Вечеря: риба тон със салата по избор;

Втори ден

Закуска: омлет; 10 ч.: ябълка;

Обяд: риба на скара, картофена салата със зехтин; 16 ч.: 1 портокал;

Вечеря: пилешко филе, салата от пресни зеленчуци;