Лятна елегантност от Zara

Рекламните фотосесии на Zara винаги носят усещане за една изискана и деликатна елегантност. Дори в пролетно-летния каталог за 2014 година струи меко и деликатно монохромно звучене.

Лицата на lookbook-a позират пред обектива на френския фотограф Патрик Демаршелие. Той е запечатал студийни и външни кадри, на които топмоделите позират на фон от тропическа растителност.

Шикозното излъчване в колекциите на испанския бранд, е подчертано от класическата графична комбинация от бяло и черно, като гамата е разнообразена от свежи тропически принтове.

Силуетите определено носят спортен заряд, представен по един изключително изтънчен начин. Асиметричните и разчупени линии са отличителна черта в пролетно-лятната модна колекция на марката. Най-силно те се открояват при ефектните поли от ефирна лека материя.

От Zara залагат на модерните къси топове и ризи, които разкриват една от най-сексапилните зони на дамите – пъпчето. Аксесоарите, от друга страна, допълват спортно- елегантната осанка. Виждаме разнообразие от сандали на ниска или средновисока платформа, както и модерна интерпретация на сабото.