Лятна феерия с Guess By Marciano

Лятото винаги звучи сексапилно, модерно и много чувствено с творенията на Guess By Marciano, а кадрите от новата реклама ни потапят за секунди в атмосферата на най-горещия сезон.

Лица на марката за пролетно-лятната линия са красивите манекенки Clara Alonso и Heather Depriest. Те застанаха пред обектива на творческото дуо Hunter & Gatti за една спираща дъха, жарка фотосесия. Небрежните прически на красавиците са дело на Paco Garrigues, а гримът е създаден от Francesca Tolot.

Топмоделите показват страхотни визии в кампанията. Уникалните пъстроцветни щампи са в центъра на колекцията. Графични пана, асоциации за екзотиката на джунглата и животинския свят, флорална прелест и етно истории оживяват върху десените на рокли, поли, топове, костюми и гащеризони.

Цветна дантела доизгражда усещането за свеж стил, а кройките подчертават най-женствените и изящни извивки на дамското тяло. Ефирните тъкани носят послание за лято и придават витално звучене на осанката на нежните създания.  Ярки и ефектни бижута допълват с финален щрих красивите модни творения, обагрени от богата палитра цветове, които ни пренасят на лятна вълна.

Автор: Делица Цонева