Лято през погледа на Ева Мендес и Vogue Eyewear

Този пролетно-летен сезон Ева Мендес смени британския топмодел Кейт Мос, като лице на марката Vogue Eyewear. Актрисата, която винаги е била почитател на слънчевите очила изглежда зашеметяващо в рекламната кампания. Фотосесиите на бранда са характерни с отчетливите свежи цветове, които носят много настроение за лято и бохемски дух.

Кадрите са поверени на модния фотограф Марио Тестино, който отново доказва своя професионализъм. Той перфектно е уловил както чувствената осанка и невероятна харизма на Ева, така и калифорнийското слънце, което подчертава красотата й. Кампанията е снимана в красиво имение в Ел Ей.

Беше красив слънчев ден в Лос Анджелис, а аз бях част от фотосесия за стилния бранд Vogue Eyewear, заснета от невероятния Марио Тестино! И беше страхотно!”, лаконична е Мендес за този работен ангажимент, който очевидно й е донесъл истинска наслада.

Колекцията очила на Vogue Eyewear за сезон пролет-лято 2013 година подчертава шикозното излъчване на дамите, ценителки на елегантността. Линията включва слънчеви очила с форма тип бъбрек и модели с ретро дизайн, а диоптричните рамки в различни цветове доизграждат овала на очите, придавайки сексапил.Автор: Делица Цонева