Макси поли за стилна и модерна визия през лятото

Днес се завръщаме към огромната свобода от тенденции и модели, които лятото така щедро ни позволява да носим. За това избрахме да черпим вдъхновение от любимите, дълги чaк до земите, макси поли, защото те позволяват завидна свобода при съчетанието и комфорт при носенето, както и разнообразие на възможните визии. А, както вече сме ви казвали, всяко толкова функционално нещо е добре дошла дълготрайна инвестиция за гардероба на всяка дама.

Сезонът на макси полите, подобно на макси роклите, е лятото. Тогава се появяват в най-различни разцветки, материи, и дизайни, а съчетаването им е дори по-лесно от това на роклите. Причината е, че при смяната само на горната част от тоалета си може да създадете един коренно различен вид. По този начин в ежедневието може да облечете своята макси пола с красива и удобна риза – визия, перфектна за ден в офиса, обяд с приятелки, следобедна разходка, а вечерта може да смените ризата със стилен изрязан топ и бляскави аксесоари за един предизвикателен и секси тоалет, който да облечете за стилно парти, коктейл или вечеря.

Освен това макси полите са чудесен избор за плажа, както и за продължително пътуване, защото ви осигуряват нужния комфорт и прохлада през топлите дни. Е, да, вярно е, че трябва да бъдете по-внимателни с това къде стъпвате, защото дългите краища се цапат доста лесно, но всичко е въпрос на свикване. Съветваме ви винаги да имате една свободна ръка, с която да повдигате полите си по стълби. Изберете модел, който да ви накара да се откроите – някои с интересен дизайн и забележим принт или ярък цвят. По този начин ще превърнете именно своята макси пола в основен акцент на визията си. В случай, че обичате по-неутралните цветове, може да изберете модел в класическите черно, бяло, сиво, бежово, който да допълните с цветни детайли по ваш избор.

Днес подбрахме за вас своите любими макси поли  от страхотните онлайн магазини www.boohoo.com и www.newlook.com. Убедени сме, че която и от тях да изберете, определено няма да сбъркате!

Кликнете на снимката, за да разгледате и купите!

Автор: Преслава Цачева