Малките женски тайни на звездите

Женската красота е комплекс от много качества и външни белези, но често една единствена силна черта представя достойно притежателката си и й печели вниманието на околните. Затова звездите умело поддържат своите красиви преимущества. Вижте малките женски тайни на няколко известни дами!

Скарлет Йохансон – забележително деколте


Както мъжете, така и жените са забелязали женствените форми на актрисата. Човек трябва да подчертава преимуществата си, затова Скарлет разкрива, че полага сериозни грижи за деколтето си. За подобряване на кръвообръщението на деликатната зона тя използва бучки лед, с които прави масаж. След това добавя маска с подхранващ или хидратиращ ефект. Блондинката също споделя, че не излага деколтето си на слънце, тъй като там кожата е много фина и лесно изгаря, заради което се състарява по-лесно.

Дженифър Лопес – активна хидратация


Женствените форми на Дженифър Лопес събуждат фантазиите на много мъже. Латино дивата обяснява, че тайната на лъскавата и еластична кожа е в интензивното овлажняване. За целта певицата се доверява на чудодейното действие на алоето. Звездата изпозва пресен сок от растението, който нанася на цялото си тяло. Наличието на витамини и антиоксиданти в този продукт помага за поддържането на младостта и красотата на кожата.

Виктория Бекъм – био грижа за кожата


Едва ли някой ще се учиди от факта, че Виктория Бекъм залага на изключително екзотична грижа. Тя и съпругът й – Дейвид Бекъм използват био-козметика, създадена от стерилизирани изпражнения на славей, който живее на японския остров Кюшу. Според модната икона, след прилагането на специалната маска кожата й става гладка като на бебе. В екскрементите на птицата се съдържа специален ензим, които се разтваря на роговия слой на кожата, подобрява тена и стимулира производството на колаген.

Синди Крауфорд – красива коса


Независимо, че годините минават топмоделът от 90-те изглежда все така забележително. Синди споделя, че една от нейните тайни за красота е свързана с блестящата и добре боядисана коса. Жизнената коса със свеж и наситен нюанс е нещо, което моментално придава усещане за младост. Според Крауфорд независимо дали имате пластични операции или не, здравата и сияйна коса прави жената да изглежда по-млада, затова е важно да се полагат усилия и грижи в тази насока.