Малките жестове на голямата любов

Дни преди Свети Валентин е време да помислите за декорацията на жилището си. Както винаги сме обичали да казваме, домът е място, което трябва да ни носи спокойствие и наслада, затова нека любовта го озари с вълшебната си сила.

Изразете своята признателност и чувства, създавайки прекрасно романтично настроение с малките, но така важни детайли. Може да го направите както за любимия човек, така и за децата си или други близки, с които живеете заедно. Ваш избор е дали да украсите спалнята, кухнята, дневната или всяка една стая.

Най-впечатляващо е да създадете малки, но кокетни декорации в различни кътчета от жилището си. Така накъдето и да погледне човек, ще съзира романтика и красота.

Сложете вази с живи цветя в розови, бели или червени нюанси и поставете до тях валентинки. Не забравяйте, че ръчно правените картички винаги са по-ценнен жест.

Валентинките може и да са вкусни! Ако имате качества на кулинар, направете сладки в духа на празника и раздавайте на любимите хора. Аранжирани в красив съд те се превръщат и в декорация.

Стъклени съдове пълни с малки бонбони, сърчица или други декорации са много атрактивно решение.

Направете си лесно сами гирлянди от сърца. Може да бъдат изработени от хартия или текстил.

Автор: Делица Цонева