Маникюр вдъхновен от модния подиум: есен 2013

Всяка дама много добре знае, колко важно значение има маникюрът за цялостното излъчване. В наши дни красивите нокти са се превърнали в произведение на изкуството. Днес отново ще ви представим няколко страхотни идеи, вдъхновени от модния подиум.

Творенията са създадени от професионалната маникюристка от Ню Йорк – Taryn Multack. Маникюрите, които подбрахме са в различна стилистика и са инспирирани от есенните колекции на три известни марки: Miu Miu, Christian Dior и Marc Jacobs.

Започваме с красивите нокти, повлияни от модна къща Miu Miu. Те са за дамите, които обичат ярката, свежа палитра. Маникюрът е в два цвята с декорация от ситни точици и е лесен за създаване в домашни условия. Първо се нанася нежно розово, което се допълва от прасковено в основата на нокътната плочка (вижте на снимката горе). Финалният акцент са черните точки, които придават кокетен вид.

Маникюрът, вдъхновен от Christian Dior, пресъздава един от най-ефектните тоалети в есенната колекция. Той е в монохромна гама. Необходим ви е бял лак за основа, след което трябва да поставите черна “лента” в средата на всеки нокът. Завършете с криви линии в черно, както е показано на снимката. За тях може да използвате лак за декорация, за да бъдат по-прецизни.

Визия от есенните предложения на Miu Miu е използвана за последния маникюр, който е най-труден за създаване, но ако умеете да рисувате, ще се справите и сами. Необходими са ви три лака в топла земна гама и черен лак за декорации. Нанесете основа в карамелен нюанс, след това сложете по-големи червени точки. Допълнете с още точки в бордо, които трябва леко да се разминават по отношение на контура с първите. За финал използвайте тънка четка и нанесете две малки чертички в прав ъгъл над всеки един от двуцветните кръгли мотиви.

Вижте още:

Маникюр вдъхновен от модния подиум: Resort 2014

Пролетен маникюр с привкус на висша мода

Автор: Делица Цонева