Маникюр вдъхновен от модния подиум: Resort 2014

През пролетта ви представихме три страхотни идеи за маникюр, вдъхновени от котюр колекциите на модните брандове. Те бяха създадени от професионалната маникюристка от Ню Йорк – Taryn Multack.

Тъй като предизвикаха вашия интерес, днес решихме да ви предложим още нейни творения, които този път са инспирирани от круизните колекции на известните марки. Дизайнерски тоалети от линията Resort 2014 на Michael Kors, Chanel и Christian Dior са претворени в красиви декорации за ноктите.

Първият маникюр е повлиян от супер интересна визия на Michael Kors – минималистична черна рокля с графичен принт, наподобяващ кожа на жираф и тюркоазен акцент. За да претвори настроението от дрехата върху ноктите Тарън Мултак използва същите нюанси.

Маникюристката започва с полагане на бял цвят върху цялата нокътна плочка, след което “оцветява” половината в тюркоазен нюанс. Най-трудната част е изграждането на черните графични “петна”, които създават илюзия за животински шарки. Използвайте черен лак за декорация, при който четката е тънка и ще постигнете по-фин рисунък.

Маникюрът, вдъхновен на флорален топ на Chanel в графичен стил също е много ефектен и се постига бързо и лесно. Лакирайте с черно за основа, след което наподобете бели цветя в по-стилизиран вариант. Около тях с бял лак за декорация нанесете малки бели точици и завършете с тичинките на цветята, които са в зелен цвят.

Последната идея е в унисон с красива рокля от круизната линия на Dior за 2014 година. За изграждане на маникюра са ви необходими шест цвята лак за нокти. Започнете с бяла основа, след което нанесете сиво и сино в двата края на нокътната плочка. Линиите трябва да се свободни и асиметрични. Допълнете с черно “петно” върху синьото и бледо розов лак между сивия и белия цвят. Финалният акцент е свеж оранжев контур и летният ви маникюр е готов!

Вижте още:

Пролетен маникюр с привкус на висша мода

Автор: Делица Цонева