Маникюр вдъхновен от модния подиум: Resort 2015

Круизните колекции на модните къщи са едни от най-очарователните и екзотични, защото в тях е закодирано желанието да пътешестваме по света, а дизайнерите ни представят своите идеи, как да го направим с най-добрата възможна визия.

По стара традиция днес отново ще ви дадем идеи за маникюр, вдъхновен от модния подиум. Вижте страхотните идеи за декорация на нокти на професионалната маникюристка от Ню Йорк – Taryn Multack, които този път за повлияни от модните линии Resort 2015 на три от най-големите френски марки.

Chanel Resort 2015

Първият маникюр, с който искаме да ви провокираме, е инспириран от разкошна ефирна рокля с етно щампа, която видяхме в дефилето на Шанел. Изпълнението изглежда сложно поради множеството малки детайли в тази декоративна рисунка, но просто трябва да положите внимателно множество малки точици в различни цветове. Върху изсъхнал син лак нарисувайте голям оранжев кръг, заобиколен от малки черни точки. Продължете с червени точки, които оформят подобни на кръст контури. Финалните акценти са в черно и виолетово, както е показано на снимките.

Dior Resort 2015

Следващата идея е в унисон с красива рокля от круизната линия на Dior за 2015 година. За изграждане на маникюра са ви необходими няколко цвята лак за нокти в романтична червено-розова гама.

Започнете с бяла основа, след което нанесете две розови линии като контур, който очертава правоъгълник. Във вътрешността на 1-2 мм разстояние лакирайте с червено. След като изсъхне лака направете с бяло малък триъгълник от външната горна страна на нокътната плочка. Когато изсъхне пласта, изрисувайте в него финалните графични детайли в червено. Завършете с топ лак.

Louis Vuitton Resort 2015

Последната идея, която ви представяме е най-лесна за изпълнение, но не по малко очарователна. Повлияна е от удобна и чувствена рокля със син принт от колекцията на Louis Vuitton.

Положете основа за нокти, след което лак в светлосиньо като базисен цвят. След това с декоратор за нокти изрисувайте по вертикала клонки в кобалтов нюанс. За финал нанесете малки точки по тях в тюркоазено. Този маникюр е много нежен и идеален за лятната ваканция.

Автор: Делица Цонева