Маникюр вдъхновен от модния подиум

В света на модата всичко е свързано в една обща система и вдъхновението може да се черпи от различните елементи, включени в нея. Затова обикновено тенденциите при облеклата, деликатно преливат в налагането на модерна визия по отношение на прически, маникюр, грим и т.н.

Креативните идеи от модния подиум са прекрасен модел и за вашите нокти, които могат да зазвучат в унисон с облеклото ви. Дамите, които изпипват всеки детайл от визията си прецизно, никога не забравят да се погрижат за своя маникюр.

Този пролетно-летен сезон дизайнерите убедително ни наложиха цветните и контрастни щампи като една от най-актуалните тенценции. Затова днес вдъхновени от това силно течение в модата, открихме за вас три атрактивни идеи за маникюр, интерпретиран спрямо модели на известни модни къщи.

Маникюр вдъхновен от лятната колекция на DKNY

Първата идея, която ви предизвикваме да изпробвате е вдъхновена от пролетно-лятната колекция на DKNY,  която впечатли с ефектни флорални щампи на пъстроцветни макове. Тъй като принтът е много активен ви съветваме да изрисувате само един нокът с подобна декорация, а останалите пръсти може да лакирате с червен и син лак.

Маникюр вдъхновен от колекция пролет-лято 2012 на Carven

Второто ни предложение е инспирирано от актуалните предложения на Carven. В пролетно-лятната колекция се забелязва афинитет към десени с разнообразни графични форми. С помощта на начупени линии и ситни точки, в конкретната цветова гама може да пресъздадете върху ноктите си визия в стил Carven.

Маникюр вдъхновен от колекция пролет-лято 2012 на Mary Katrantzou

Третата идея за актуален маникюр е също толкова очарователна, защото е вдъхновена от една от най-колоритните колекции за този сезон – на Mary Katrantzou. Нейните дигитални флорални щампи, пренесени върху маникюра ви, със сигурност гарантират атрактивен външен вид. Този тип декорация се постига лесно с тъмна основа и райета от малки точици, разположени близо една до друга.

Автор: Делица Цонева