Маникюр в монохромен стил

Изисканата монохромна стилистика продължава да бъде тотален хит и през този есенно-зимен сезон. Черно-бялата гама властва в гардероба ни, но днес ние ще и прирадем й друго очертание.

Предлагаме ви да се вдъхновите от няколко креативни идеи за маникюр в графична тоналност. Той ще се превърне в стилен завършек на визията ви. Може да постигнете страхотни резултати и в домашни условия. Необходими са ви само черен и бял лак, както и тънка четка за декорация. В съчетание с други цветни акценти, също може да постигнете ефектен маникюр.

Една от най-актуалните тенденции през тази есен са пепитените десени. Защо не пренесете това настроение и върху ноктите си? За по-голямо улеснение потърсете лепенки за нокти в този стил.

Може да направите френски маникюр или да редувате през нокът с друг графичен цвят…

Вариантите за монохромен маникюр са безброй. Може да изберете всякакъв вариант – райета, каре, точни, животински петна, стилизирани цветя или просто графични мотиви. Интересно е да се комбинират няколко елемента. Предимство на черно-белите нокти, е че те винаги звучат шикозни, дори при по-сложни рисунки.


Автор: Делица Цонева