Маникюр в тон с Лубутенките

Жените по цял свят са влюбени в популярните обувки с червени подметки на дизайнера Christian Louboutin, а сега известният французин пусна на пазара още едно изкушаващо модно предложение за нежния пол – лакове за нокти с негова марка.

Както може да предположите, в колекцията специално място е отредено на червената палитра. Изкусителният и страстен цвят можете да намерите под името “Rouge Louboutin”.

Шишенцето е направено от фин кристал, а формата на горната част на четката е като на удължен конус, символизиращ високите токчета на дизайнера. Бутулките на лаковете приличат на копие на обувките “Ballerina Ultima”, които дизайнерът пусна през 2007 г.

Създаването на колекция лакове за нокти е логична стъпка в развитието на марката. През 1992 г. Лубутен наблюдавал моделите си да дефилират с новата му колекция и забелязал, че не са достатъчно колоритни. За това взел червен лак за нокти и пременил момичетата, пише БГНЕС. Ефектът толкова много му харесал, че превърнал червената подметка в своя запазена марка.