Мила Кунис и Аштън Къчър с тайна сватбена церемония

Мила Кунис и Аштън Къчър вее официално са семейство! Този уикенд двойката сключи брак, след като вече доста време живееше на семейни начала, а от началото на годината дори се радва на сладката си дъщеричка – Уайът Изабел Къчър. След три години връзка, Мила и Аштън най-сетне решиха да узаконят любовта си и пред Бога.

Това се случи на тайна церемония в много тесен семеен кръг. Макар появилата се в интернет информация, двамата все още не са потвърдили новината официално. На церемонията са присъствали само най-близките членове на семействата на Мила и Аштън и само няколко добри приятели. Според информацията на медиите зад океана, сватбата е била много скромна, като след венчавката групичката дори се е преоблякла в неофициални дрехи и е отишла на съвсем обикновена вечеря в ресторант, където да отпразнуват повода. Детайлите за самото събитие са били разкрити само на гостите и то не по-рано от 24 часа преди венчавката. Тази тайнственост е добре познат метод, използван от много знаменитости, за да прикрият детайлите около специалния си ден от любопитните уши на папараците.

Припомняме ви, че Мила и Аштън се запознават на снимачната площадка на сериала „Шеметни години” още през далечната 1998г. След края на предаването продължават да поддържат близки приятелски отношения, които обаче прерастват в романтични чак през 2012 година. През февруари актьора поиска ръката на Мила, а в интервю тя сподели, че „Деня, в който Аштън поиска ръката ми, е най-хубавият в живота ми!” За Кунис това е първи брак, докато Къчър бе женен няколко години за актрисата Деми Мур,  с която прекрати връзката си именно заради хубавата Мила.