Миранда Кер с капсулна колекция бижута за Swarovski!

След като от 2013 година насам, красивия австралийски супермодел Миранда Кер е лице на Swarovski, компанията я покани да работи върху дизайна на ексклузивна капсулна колекция бижута, която да бъде представена за следващия празничен сезон.

Изумени сме от възможността на Миранда да балансира с толкова много начинания в живота си – майка на прекрасно 4-годишно момченце, един от най-скъпо платените модели в света, лице и дизайнер на собствена линия сервизи за чай и кафе, силен привърженик на интензивната йога, горд притежател на развиващ се бранд за органична козметика, автор на две книги, а сега и дизайнер на бижута! Наистина, бурни аплодисменти за красивата Миранда, в способностите на която сме убедени и вече нямаме търпение да видим и резултата от последните й усилия!

Идеята, която Миранда и криейтив дизректора на Swarovski – Натали Колин споделиха по време на пресконференцията в Австрия, бе че желаят да създадат една ексклузивна линия луксозни бижута, която обаче да бъде ориентирана по-скоро към всекидневните тоалети, отколкото към модата за червеня килим. „Възможността да работя с бранд, с който се опознахме толкова добре през изминалите годни, е наистина невероятна! Особено след като съм запозната с богатата история на Swarovski, необятните им ресурси, модерни технологии и страхотните преживявания и емоции, които бижутата им носят!” – казва Миранда.

Представяйки две различни линии бижута – Diapason и Duo, ексклузивната колекция на Кер за Swarovski се очаква да бъде в магазините през идния сезон, а цената, на която феновете ще могат да се сдобият с някое от бляскавите модели, ще бъде в диапазона от 69 – 299 долара. Чудесен коледен подарък, не мислите ли?

Концепцията на Diapason и Duo ще бъде доста различна, погледнато от тази гледна точка, че Diapason ще предлага по-класически модели с нотка романтика, които са подходящи за V-образни деколтета, докато Duo са бижута, предназначени за напластяване – включващи много тънки или по-плътни верижки на колиета с различни висулки. Имената, които Миранда дава на бижутата в своята колекция, са другото нещо, което ни кара да се усмихнем – Радост, Любов, Щастие, Увереност, Сила, Нежност са само част от тях!

Автор: Преслава Цачева