Мистериозна магьосница – Ема Уотсън за италианския VOGUE

Ема Уотсън, каквато не сте я виждали до сега! Това е резултатът от чувствената й фотосесия за италианския VOGUE! Снимките са дело на Винсънд Питърс, а ние трудно отклоняваме очи от магнетичните изображения.

Може да интерпретираме фотосесията като своеобразно и мистично продължение на образа на Хърмаяни, които всички ние познаваме и обичаме от поредицата за Хари Потър. Тайнствена, мистериозна и елегантна, мис Уотсън изглежда като истинска магьосница, която пленява душата на всеки, дръзнал да погледне в очите й.

emma

Харесва ни да виждаме Ема в толкова различна обстановка. Актрисата бързо успя да се отдели от изградения в прочутата поредица филми и романи образ, заявявайки пред света, че трябва да бъде обичана заради таланта си, а не заради ролята й като измислен герой. А това определено е нещо, с което голяма част от останалите актьори във филмите за Хари Потър така и не успяха да се справят. Пораснала на екрана в претъпканите киносалони, днес Ема е на 25 години и сама държи кариерата си в ръце. На хоризонта са много модни колаборации (Burberry, Dior, Chanel….), както и много независими филмови проекти и режисьорски амбиции.

До сега имахме възможността да се полюбуваме на страхотния й талант в много различни една от друга роли в заглавия като The Bling Ring, This Is The End, Noah, Colonia, Regression, а догодина може да очакваме и участието й в трилъра The Circle, както и работата й по новата екранизация на Красавицата и Звяра, където ще влезе в главната роля на нежната Бел.

Автор: Преслава Цачева