Митко Павлов избра здравословната трансформация

Чаровният водещ Митко Павлов подлага волята си на изпитание вече втори месец с програмата за здравословен начин на живот, която GoBIO специалистите изготвят за него и Златка Димитрова. Специалният проект, в който участва, има амбициозната задача да промени коренно начинa му на живот, хранене и двигателна активност.

Митко тренира 3 пъти в седмицата и изпълнява стриктно съветите на своя личен треньор Мартин Гаджев. Програмата включва упражнения за определени мускулни групи в различни дни, серии от подскоци, клекове и упражнения, които стимулират изгаряне на ненужната телесна маса.

Хранителният режим също е специлно изготвен за него: включва закуска от белтъчен кекс по горски, предобедна закуска от крекери с ленено семе и семена от чия, обяд с банички със сьомга и доматена крем супа с филирани бадеми и още две хранения на ден.

„До момента всичко върви великолепно. Мъчи ме най-много хранителният режим, защото трябва да ям неща, които иначе не бих. Не защото не са вкусни, а защото просто не бих. Киноа, примерно. Изобщо не ме интересува колко е полезна, не е вкусна и всеки, който твърди обратното, няма рецептори.”

Водещият участва заедно със Златка Димитрова във второто издание на GoBIO трансформация – новият проект за здравословна промяна, който подсигурява всички  необходими тренировки, процедури и био храни, необходими да променят живота на всеки участник само за 3 месеца. Скоро ще се проведе кастинг за следващите участници в програмата, участието в която е абсолютно безплатно за тях.