Мишел Уилямс е новото лице на Louis Vuitton

Класическата красота и изтънченост, които притежава Мишел Уилямс я правят чудесен избор за рекламно лице на Louis Vuitton. Именно тя представя новата колекция чанти на модния гигант, сътрудничейки си с френската марка за пръв път.

Актрисата, изиграла легендарния секссимвол Мерилин Монро, разпръсква сексапил и класа във фотосесията, позирайки с шикозните аксесоари за сезон есен-зима 2013/2014 година. Мишел застана пред обектива на фотографа Peter Lindbergh.

В интернет все още има само две снимки от кампанията, които за пръв път ще се появят на страниците на френското издание на списание Marie Claire през месец август, след което фотосесията ще се разпространи по останалите модни издания през септември и октомври.

Звездата позира с голяма кожена чанта на бранда. Моделът в кафяво е с легендарния принт на модната къща, станал емблема за класа и лукс. Прелестната блондинка е облечена с полупрозрачен топ и тъмно палто, дело на Марк Джейкъбс. Тъмно червило и небрежна прическа допълват визията й.

редактор: Делица Цонева